Lidmaatschap/Lessen

TCW is een actieve tennisvereniging in Witmarsum.  Met ruim honderd leden spelen we enthousiast op de twee gravelbanen op het Mouneplein. Daar hebben we ook de beschikking over een gezellige kantine met kleedruimtes.

Contributie 2017

Senior leden (vanaf 18 jaar € 70
Student leden (t/m 25 jaar, voor een periode van maximaal 5 jaar) € 35
Junioren (13 /18 jaar) € 45
Pupillen (groep 5 /8), inclusief les € 65
Welpen (groep 3 /4), inclusief les € 45

Welpen en pupillen kunnen een racket van de vereniging huren, dit kost € 5,- per seizoen.

Het inschrijfgeld voor nieuwe seniorleden is 15 euro. Inschrijven kan via  het TCW inschrijfformulier 2017 of via Aimée Postuma, de secretaresse van het bestuur: info@tennisclubwitmarsum / 06 5189 1216.
Om in te kunnen schrijven moet je een pasfoto inleveren (dit geldt niet voor welpen), als het kan graag digitaal meesturen met het formulier. Je ontvangt na inschrijving een sleutel van het tenniscomplex en een KNLTB-pas.

Opzeggen / Wijzigen gegevens

Opzeggen kan alleen schriftelijk bij Aiméé Postuma vóór 1 december van ieder jaar. Mocht je na 1 december opzeggen, dan ben je verplicht het lidmaatschapsgeld van het volgende jaar te betalen. Wijzigingen van adresgegevens etc. kun je  doorgeven via info@tennisclubwitmarsum.nl of via het contactformulier.

Lessen 2017

De tennislessen bij TCW worden verzorgd door Continutennis. (zie voor meer informatie www.continutennis.nl.) De lessen worden gegeven op woensdagmiddag en woensdagavond. We starten dit jaar op 5 april.

Senioren (16 lessen van 50 minuten met 8 personen) € 105
Junioren (16 lessen van 50 minuten met 8 personen) € 85
Pupillen (16 lessen van 50 min. met 8 personen) inbegrepen in contributie
Welpen (16 lessen van 50 min. met max. 10 kinderen) inbegrepen in contributie
Andere lessen, privé of met een kleine groep In overleg met de trainer

Inschrijven voor de lessen kan heel gemakkelijk via de website van continutennis: www.continutennis.nl/tc-witmarsum/. Inschrijfformulieren worden eind februari per mail aan alle leden gestuurd, het formulier is ook hier te downloaden: TCW inschrijfformulier 2017. Opgave voor de lessen kan tot 13 maart. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@tennisclubwitmarsum of telefonisch met Aimée Posthuma op 06 5189 1216.

Betalingen

Contributie en/of lesgeld kunnen worden overgemaakt naar bankrekening NL84 RABO 0371 5065 06 t.n.v. Tennisclub Witmarsum o.v.v. naam en doel.  Contributie graag overmaken vóór aanvang van het seizoen, lesgeld graag overmaken vóór 30 april 2017.

Introducés

Introducés zijn van harte welkom op de baan! Leden die een introducé willen meenemen moeten daarvoor een introducékaart kopen bij één van de bestuursleden of bij de receptie van camping Mounewetter. Deze kaarten kosten €2,50. Je brengt de kaart na het spelen terug naar het bestuurslid of naar de receptie van de camping. Introducékaarten zijn geldig voor één uur. Niet-leden zonder introducékaart worden gevraagd de baan te verlaten.