KNLTB Voorjaarscompetitie  2021

Het einde van een bijzonder seizoen komt in zicht. Door de maatregelen in strijd tegen het coronavirus werd de voorjaarscompetitie KNLTB verplaatst naar het najaar. In september kon, na versoepeling van de maatregelen, de KNLTB Competitie 2020 gelukkig starten en (gedeeltelijk) worden gespeeld.

Momenteel mogen er nog geen wedstrijden worden gespeeld en niemand weet wanneer dit wel weer kan. Wel hebben we goede hoop dat we in het voorjaar weer “normaal” competitie kunnen spelen en dat jij dan ook (weer) meedoet! Dus vooruitkijkend naar 2021 starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie) seizoen alvast op.

Je kunt je als team (minimaal 4 personen, aanbevolen is 5 spelers i.v.m. ziekte, etc.) aanmelden. Bij opgave graag de namen van de spelers vermelden en opgeven aan welke competitie jouw team wil deelnemen.

Als startende tennisser kun je uiteraard ook meedoen aan de competitie. Door wedstrijden te spelen word je steeds beter, maar de gezelligheid staat voorop! Wedstrijden spelen maakt tennis leuker, wellicht is de 8&9 competitie iets voor jou! Voor de 8&9 competitie geldt opgeven per team met minimaal 3 spelers en alle combinaties zijn mogelijk.

Ook voor de jeugd is het wedstrijden spelen motiverend en uitdagend. Kinderen kunnen vanaf elke niveau deelnemen aan de competitie.
Voor de aanmelding van een jeugdteam even de opmerking dat het vervoer door de eigen ouders verzorgd dient te worden.

Wil je meedoen aan de competitie, maar heb je geen team, laat het ons weten, zodat wij samen kunnen kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@tennisclubwitmarsum.nl vóór  31 december 2020 !

Namens Tennisclub Witmarsum
Clarie Waterlander (VCL)