BELANGRIJK – bericht van het bestuur ivm coronamaatregelen en jeugdtennis

Tot onze grote blijdschap mogen we de kinderen t/m 12 jaar vanaf 6 mei weer tennisles aanbieden. Zij en hun ouders krijgen daar vandaag nog bericht over van ons. Er zijn al goede afspraken gemaakt met de trainer (Tennis Academie Friesland) en we houden ons strikt aan de coronabepalingen die ons opgelegd worden door de KNLTB en de overheid.
Onze vereniging heeft twee tennisleden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Met hen nemen we even persoonlijk contact op. Misschien kunnen zij meetrainen bij een andere club of binnen de eigen club op maat.

Wij vinden het als bestuur natuurlijk ontzettend jammer dat de baan voor de rest van onze leden nog niet open mag. Zodra de regels versoepelen, brengen we jullie op de hoogte van de nieuwe bepalingen.
Tot die tijd vinden wij het noodzakelijk om twee hangsloten op de toegangsdeuren te bevestigen. Dit om te voorkomen dat leden, die b.v. deze nieuwsbrief niet lezen, toch gebruik gaan maken van de baan. Wij zijn ons ervan bewust dat dit best onsympathiek over kan komen, maar gaan ervan uit dat eenieder begrijpt waarom we dit zo doen. Het is ons duidelijk gemaakt dat er behoorlijke boetes worden uitgedeeld als we onze leden toch vrij laten tennissen en laten we met elkaar blij zijn dat onze jeugd in ieder geval weer een balletje kan slaan.

De competitie is tot nader bericht verplaatst naar het najaar, daarover hebben jullie bericht ontvangen van de verenigingscompetitieleiders. Zodra we antwoord hebben op het hoe en wanneer krijgen jullie bericht.

Nog even volhouden tennisliefhebbers, onze tijd komt nog wel.

Vriendelijke groeten