KNLTB TENNISCOMPETITIE – AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2023 VOOR 26 DECEMBER 2022!

Eind oktober zijn de laatste wedstrijden van de KNLT najaarscompetitie gespeeld. De 3 deelnemende teams hebben zich fantastisch ingezet ! Dit heeft geresulteerd in een kampioen, dames dubbel team 1 dinsdagavond en een tweede plaats voor de vrijdagavond dames dubbel.

Van harte gefeliciteerd prijswinnaars!  

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie weer gestart.  De speeldata en het competitie aanbod voor Friesland vind je onder deze links: speeldata en aanbod voor senioren regionaal en senioren landelijk  en speeldata en aanbod jeugd. Tijdens de voorjaarscompetitie wordt er op vrijdagavond weer om de week gespeeld tijdens 5 speeldagen.  Verder vind je alle informatie op een rij op https://www.tennis.nl/voorjaarscompetitie/ 

Jij doet toch ook (weer) mee?!  

AANMELDEN  

Je kunt je als team weer aanmelden (minimaal 4 personen, aanbevolen is 5 spelers i.v.m. ziekte, etc.) aanmelden. Bij opgave graag de namen van de spelers vermelden en opgeven aan welke competitie jouw team wil deelnemen.   Als startende tennisser kun je uiteraard ook meedoen aan de competitie. Gezelligheid staat voorop, maar door wedstrijden te spelen word je steeds beter en wedstrijden spelen maakt tennis leuker! Voor de 8&9 competitie geldt opgeven per team met minimaal 3 spelers en alle combinaties zijn mogelijk.   Ook voor de jeugd is het wedstrijden spelen motiverend en uitdagend. Kinderen kunnen vanaf elke niveau deelnemen aan de competitie. Voor de aanmelding van een jeugdteam even de opmerking dat het vervoer door de eigen ouders verzorgd dient te worden. 

Wil je meedoen aan de competitie, maar heb je geen team, we horen het graag, zodat wij samen kunnen kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn.

We hopen weer op veel enthousiasme voor de voorjaarscompetitie 2023 ! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@tennisclubwitmarsum.nl vóór 26 december 2022 !  

Let wel: op woensdagavond is er les op de tennisbaan en kan er geen competitie worden gespeeld.

Clarie en Pieter 

VCL’s Tennis Club Witmarsum