KNLTB TENNISCOMPETITIE

Terwijl de Voorjaarscompetitie nog in volle gang is zijn de voorbereidingen voor de Najaarscompetitie al weer van start. De laatste twee jaar werd de Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar. Gelukkig wordt er dit jaar weer een normale Najaarscompetitie gespeeld, wat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld.

Met ingang van dit jaar is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen.

Verder wordt in het najaar op vrijdagavond NIET om de week gespeeld zoals tijdens de Voorjaarscompetitie wel het geval is. (www.knltb.nl) De speeldata en het competitie aanbod voor Friesland vind je onder deze links: speeldata en aanbod

AANMELDEN

Je kunt je als team weer aanmelden (minimaal 4 personen, aanbevolen is 5 spelers i.v.m. ziekte, etc.) aanmelden. Bij opgave graag de namen van de spelers vermelden en opgeven aan welke competitie jouw team wil deelnemen.

Als startende tennisser kun je uiteraard ook meedoen aan de competitie. Gezelligheid staat voorop, maar door wedstrijden te spelen word je steeds beter en wedstrijden spelen maakt tennis leuker! Voor de 8&9 competitie geldt opgeven per team met minimaal 3 spelers en alle combinaties zijn mogelijk.

Ook voor de jeugd is het wedstrijden spelen motiverend en uitdagend. Kinderen kunnen vanaf elke niveau deelnemen aan de competitie. Voor de aanmelding van een jeugdteam even de opmerking dat het vervoer door de eigen ouders verzorgd dient te worden.

Wil je meedoen aan de competitie, maar heb je geen team, we horen het graag, zodat wij samen kunnen kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@tennisclubwitmarsum.nl vóór 1 juni 2022 !

We hopen op veel enthousiasme voor de Najaarscompetitie 2022 !