We mogen weer – probeer tennis een keer ;-)

Wat een heerlijk nieuws: de jeugd mag binnenkort de baan op!

Het kabinet heeft de maatregelen wat versoepeld, zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. Dat is goed nieuws.  Want sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal en dat hebben we juist nodig in deze tijd.

En we gaan dus weer los in Witmarsum!

Je tennisleraar Frank vd Zee staat te springen om de baan op te gaan.  We hopen dat jullie weer zin hebben om te gaan spelen!

Alle jeugdleden die deze zomer de tennislessen weer gaan oppakken en nieuwe jeugdleden die tennis eens willen proberen, starten met een proefles. Dit geldt dus voor kinderen die eerder les hebben gehad, maar ook voor nieuwe kinderen, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Deze proefles is vrijblijvend en kosteloos. Rackets zijn eventueel te leen.

Een van de coronarichtlijnen is dat we moeten weten wie er naar de vereniging komen. Daarom moet iedereen zich wel even opgeven voor de proefles. De proefles is op woensdag 6 mei en wel als volgt:

14.50-15.35 uur;  groep 3 en 4
15.40-16.25 uur:  groep 5 en 6
16.30-17.15 uur:  groep 7 en 8
17.30 -18.15 uur: Voortgezet Onderwijs

Opgeven kan door je naam, geboortedatum en emailadres te mailen naar: info@tennisclubwitmarsum.nl, vóór 2 mei 2020

Aangezien het niet toegestaan is om ouders bij de baan te hebben, stuurt Tennis Academie Friesland alle ouders de vervolginformatie per mail toe.

_______________________________________________________________________

Opgeven voor de tennisles in de komende zomer voor (nieuwe) jeugdleden kan via info@tennisclubwitmarsum.nlDeadline voor opgeven is 9 mei 2020, maar liever zo snel mogelijk!

Na aanmelden worden de kinderen vervolgens ingedeeld in lesgroepen op basis van leeftijd en niveau. De zomerlessen starten op woensdag 13 mei.  U krijgt de trainingsindeling via de mail toegestuurd. Voor informatie over de training kunt u terecht bij de tennisleraar Frank v.d. Zee (06-832451270) of bij Willemien Huisman (06 51114478)

Hopelijk allemaal te snel op de tennisbaan!

TCW en Tennis Academie Friesland