Competitie/Teams

Competitie

Als lid van TCW kun je uiteraard meedoen aan de KNLTB competitie. Er zijn meerdere teams actief in verschillende klassen en competities. We spelen met gemengde, dames en heren teams. Met name in het voorjaar zijn er veel deelnemers: met 8 teams kunnen we ons met recht een actieve vereniging noemen.

Wil je zelf competitie spelen, neem dan even contact op met de VCL (verenigingscompetitieleider) Clarie Waterlander. Zij kan aangeven in welke competities er eventueel ruimte is om je aan te melden als team en kan ook aangeven of er in de bestaande teams nog ruimte is voor spelers.

Competitie-afspraken

Als je meespeelt met de competitie, zijn er een aantal afspraken:

• Inschrijfgeld per team is met ingang van 1-1-2017 ongeveer € 100,00. Dit bedrag wordt samengesteld uit de bijdrage voor de KNLTB en de kosten voor de ballen. Het inschrijfgeld wordt in rekening gebracht door TCW.
  • Teams bestaan uit minimaal 4 spelers, maar we adviseren een extra speler in het team op te nemen.
  • Je bent met elkaar verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de banen en de kantine als je een thuiswedstrijd speelt..
  • Alle tennisgebonden reglementen worden door de KNLTB gecommuniceerd via de website www.knltb.nl.

Voorjaarscompetitie 2020

Helaas is de voorjaarscompetitie dit jaar gecanceld vanwege de maatregelen rondom COVID-19. Er zouden maar liefst 8 teams hebben deelgenomen. Dit zijn de teams.

TCW – Gemengd dubbel 17+ 2e klasse, zaterdag

Pieter van der Zee, Wilma de Vreeze, Gosse Huisman en Sam Dil

TCW 2 – Damesdubbel 17+ 5e klasse, dinsdagavond

Karen Glas, Anneke Westra, Fenneke Hecke, Henny Hofstra en Yvonne Alen