Competitie/Teams

Competitie

Als lid van TCW kun je uiteraard meedoen aan de KNLTB competitie. Er zijn meerdere teams actief in verschillende klassen en competities. We spelen met gemengde, dames en heren teams. Met name in het voorjaar zijn er veel deelnemers: met 8 teams kunnen we ons met recht een actieve vereniging noemen.

Wil je zelf competitie spelen, neem dan even contact op met de VCL (verenigingscompetitieleider) Clarie Waterlander. Zij kan aangeven in welke competities er eventueel ruimte is om je aan te melden als team en kan ook aangeven of er in de bestaande teams nog ruimte is voor spelers.

Competitie-afspraken

Als je meespeelt met de competitie, zijn er een aantal afspraken:

• Inschrijfgeld per team is met ingang van 1-1-2017 ongeveer € 100,00. Dit bedrag wordt samengesteld uit de bijdrage voor de KNLTB en de kosten voor de ballen. Het inschrijfgeld wordt in rekening gebracht door TCW.
  • Teams bestaan uit minimaal 4 spelers, maar we adviseren een extra speler in het team op te nemen.
  • Je bent met elkaar verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de banen en de kantine als je een thuiswedstrijd speelt..
  • Alle tennisgebonden reglementen worden door de KNLTB gecommuniceerd via de website www.knltb.nl.

Voorjaarscompetitie 2019

TCW doet dit voorjaar met maar liefst 8 teams mee in de competitie. We stellen ze even voor:

TCW – Gemengd dubbel 17+ 2e klasse, zaterdag

Pieter van der Zee, Wilma de Vreeze, Gosse Huisman en Sam Dil

TCW 2 – Damesdubbel 17+ 5e klasse, dinsdagavond

Karen Glas, Sandra Wagenaar, Anneke Westra, Fenneke Hecke, Henny Hofstra en Yvonne Alen

TCW  – Damesdubbel 17+ 4e klasse, dinsdagavond

Jacqueline Vissers, Loltsje Oosterbos, Willy Burger-Adema, Griet Sieswerda, Willemien Huisman, Gesina de Vries en Martha Adema

TCW – heren dubbel 50+ 2e klasse, donderdagavond

Sietse Menage, Doeko Visser,  Steven Akker, Wiggle van de Witte, Sjoerd Kooistra

TCW – 8 & 9 competitie, donderdagavond

Willie Okkema, Aukje Hibma en Wietske Bebelaar