Lidmaatschap/Lessen

TCW is een actieve tennisvereniging in Witmarsum.  Met ruim honderd leden spelen we enthousiast op de twee gravelbanen op het Mouneplein. Daar hebben we ook de beschikking over een gezellige kantine met kleedruimtes.

Contributie 2019

Senior leden (vanaf 18 jaar € 80
Student leden (t/m 25 jaar, voor een periode van maximaal 5 jaar) € 40
Junioren (13 /18 jaar) € 50
Pupillen (groep 5 /8), inclusief les € 75
Welpen (groep 3 /4), inclusief les € 75

Welpen en pupillen kunnen een racket van de vereniging huren, dit kost € 5,- per seizoen.

Het inschrijfgeld voor nieuwe seniorleden is 15 euro. Inschrijven kan via  het TCW inschrijfformulier 2019 of via Aimée Postuma, de secretaresse van het bestuur: info@tennisclubwitmarsum / 06 5189 1216. We vragen alle leden (senior én jeugd) ook om het TCW formulier AVG in relatie tot de privacywetgeving in te vullen en getekend in te leveren.
Om in te kunnen schrijven moet je een pasfoto inleveren (dit geldt niet voor welpen), als het kan graag digitaal meesturen met het formulier. Je ontvangt na inschrijving een sleutel van het tenniscomplex en een KNLTB-pas.

Opzeggen / Wijzigen gegevens

Opzeggen kan alleen schriftelijk via info@tennisclubwitmarsum.nl  vóór 31 december van ieder jaar. Mocht je na 31 december opzeggen, dan ben je verplicht het lidmaatschapsgeld van het volgende jaar te betalen. Wijzigingen van adresgegevens etc. kun je  doorgeven via info@tennisclubwitmarsum.nl of via het contactformulier.

Lessen 2019

De tennislessen bij TCW in 2019 worden verzorgd door Continutennis. (zie voor meer informatie www.continutennis.nl.) De lessen worden gegeven op woensdagmiddag en woensdagavond.

Senioren (16 lessen van 50 minuten met 8 personen) € 125,-
Junioren (16 lessen van 50 minuten met 8 personen) 13-18 jaar € 100,-
Pupillen (16 lessen van 50 min. met 8 personen) 9-12 jaar inbegrepen in contributie
Welpen (16 lessen van 50 min. met max. 10 kinderen) 6-8 jaar inbegrepen in contributie
Andere lessen, privé of met een kleine groep In overleg met de trainer

Inschrijven voor de lessen kan heel gemakkelijk via de website van continutennis: www.continutennis.nl/tc-witmarsum/.  Opgave voor de lessen kan tot 18 maart. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@tennisclubwitmarsum of telefonisch met Aimée Posthuma op 06 5189 1216.

Voor alle lessen geldt: 16 lessen van 50 minuten met maximaal 8 personen. De lessen voor pupillen en welpen zijn inbegrepen bij de contributie. De lessen worden verzorgd door Erik Dijkman Dulkes van Continutennis.

We houden waar mogelijk rekening met ieders voorkeur, maar het kan gebeuren dat dit niet voor iedereen mogelijk is. De indeling en het schema worden per mail toegestuurd.

Mocht een les niet doorgaan, dan geldt het volgende:

# lesuitval door ziekte/uitval leraar wordt ingehaald

# bij lesuitval door slecht weer/onbespeelbare banen, is de eerste maal voor rekening van de lessers, de volgende voor rekening van de leraar enz.

Betalingen

Contributie en/of lesgeld kunnen worden overgemaakt naar bankrekening NL84 RABO 0371 5065 06 t.n.v. Tennisclub Witmarsum o.v.v. naam en doel.  Contributie graag overmaken vóór 1 april 2019, lesgeld graag overmaken vóór 30 april 2019.

Introducés

Introducés zijn van harte welkom op de baan! Leden die een introducé willen meenemen moeten daarvoor een introducé-kaart kopen bij één van de bestuursleden of bij de receptie van camping Mounewetter. Deze kaarten kosten €5,00. Je brengt de kaart na het spelen terug naar het bestuurslid of naar de receptie van de camping. Introducé-kaarten zijn geldig voor één uur. Niet-leden zonder introducé-kaart worden gevraagd de baan te verlaten.