TCW Update Najaar – verbouwing

De activiteiten van TCW op een rijtje: 

Competitie – die is inmiddels weer van start gegaan en 5 teams én een jeugdteam zijn enthousiast aan het spelen. Je bent van harte om eens te komen kijken.

Clubkampioenschappen 2021 – de finaledag is achter de rug en de clubkampioenen zijn bekend. Wil je weten hoe het is afgelopen? Na het slottoernooi op 17 oktober is de prijsuitreiking van weer een spannend kampioenschap.

Instuif – de instuif op maandagavond gaat nog door tot eind oktober. Je bent van harte welkom om een balletje te komen slaan. En Aimée staat klaar met de koffie 😉.

Slottoernooi 17 oktober–  Nog één toernooi op onze oude vertrouwde gravelbanen. We organiseren 17 oktober nog een slottoernooi en we hopen natuurlijk op een grote deelname om in stijl afscheid te nemen. Je kunt je opgeven tot 13 oktober via de mail info@tennisclubwitmarsum.nl  of via het formulier in het halletje.  

Rabo Clubsupport 2021 – ga je stemmen?

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 is net van start gegaan. Leden van Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. En wij hopen natuurlijk ook op jullie stem! Met alle ontwikkelingen van dit moment kunnen we alle support gebruiken! Mocht je niet precies weten hoe het werkt, je vind alle informatie op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport Alvast bedankt 😊  

Verbouwing  

Zoals het er nu voorstaat gaat de verbouwing op 1 november van start. Voor de voorbereidende werkzaamheden kunnen we nog steeds extra handjes gebruiken. Mocht je willen helpen, meld je dan even bij het bestuur of via een mailtje naar info@tennisclubwitmarsum.nl : we gaan op 23 en 30 oktober aan de slag!    

Let op: vanwege de verbouwing gaan we ervan uit dat de banen de hele maand november zijn gesloten! Maar we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen

Fijne avond en met hartelijke groet,

Het bestuur van TCW