Campingtoernooi 23 juli

IMG_3003Afgelopen zaterdag was het razend gezellig op de tennisbaan. Het campingtoernooi – georganiseerd door camping Mounewetter- werd met prachtig weer en grote deelname van zowel campinggasten als leden van TCW gespeeld.

Met vijf poules van acht spelers was het toernooi vol; opgedeeld in één damespoule en vier herenpoules in verschillende klassen. We begonnen om 9 .00 uur en de prijsuitreiking vond plaats om ongeveer 17.00 uur.

We zijn de tel kwijt geraakt, maar dit kon wel eens de 30ste keer zijn dan dat dit toernooi georganiseerd werd ,samen met een vaste ploeg van de camping en TCW. Traditiegetrouw is het 1ste toernooi het vistoernooi. Een vaste ploeg bakt dan verse vis en de deelnemers krijgen daar bonnetjes voor. Het is een komen en gaan van kijkers en supporters deze dag en gezellig druk op het terras.

In de muziektent op de camping vond de prijsuitreiking plaats. Jorrit had daar voor koele drankjes gezorgd en het bleef nog lang gezellig. De foto’s van deze dag kunt u hier bekijken.

Het volgende campingtoernooi  ‘het Satétoernooi’ wordt gehouden op zaterdag 20 augustus 2016. Geef je gauw op want vol is vol, opgeven kan via info@tennisclubwitmarsum.nl of via de lijst in de kantine.