TCW Clubkampioenschappen 2023 – De damesdubbels bijten het spits af! Aanmelden kan nu :-)

Zoals eerder is aangekondigd is de opzet van de Clubkampioenschappen veranderd. Per categorie spelen we het kampioenschap in één week.

In juni starten we met de Dames Dubbel. In de week van maandag 12 tot en met 18 juni 2023! Doe je ook samen met je teammaatje mee? Klik hier om jullie online aan te melden of meld jullie aan via de lijst in de hal van het clubgebouw.

Aanmelden

Voor het Dames Dubbel Clubkampioenschap meld je je aan als team. Dus één van jullie vult het online formulier in of de lijst in. Als er voldoende aanmeldingen zijn, maken we een A en een B poule (zie het formulier/lijst). Om de wedstrijden goed in te kunnen plannen, is het mogelijk om één verhinderavond door te geven per team. Het gehele weekend dienen jullie beschikbaar te zijn.

Heb je geen teammaatje? Vul dan zeker ook het formulier in en zet bij ‘wie is je partner?’ OP ZOEK. Mogelijk kan de wedstrijdcommissie jou koppelen aan iemand die ook geen teammaatje heeft, en zo kunnen jullie misschien toch mee tennissen tijdens het Dames Dubbel Clubkampioenschap.

Het aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 2 juni om 20.00 uur.

Kantine

Alleen met elkaar kunnen we er een leuk tenniskampioenschap van maken. Daarvoor vragen we ook jullie medewerking en hulp. Tijdens het kampioenschap wordt er door de wedstrijdcommissie elke avond één of meerdere teams aangewezen die verantwoordelijk zijn voor de kantinedienst en het afsluiten. Jullie worden die avond op weg geholpen door één van de wedstrijdcommissieleden.

In het weekend zoeken we nog extra vrijwilligers of teams die mee willen draaien tijdens de kantinedienst. Vind je dit leuk en gezellig? Stuur dan een e-mail naar karen_den_boer@hotmail.com of WhatsApp naar 06-49336998.

Wist je dat het Dames Dubbel Clubkampioenschap in Mexicaanse sferen is? Dit betekent dat er de hele week lekkere hapjes en drankjes beschikbaar zijn. De club biedt jullie deze hapjes aan en de drankjes zijn voor eigen rekening. Ook zijn er in het weekend heerlijke Mexicaanse lunchgerechtjes te koop. Lekker voor of na de wedstrijd en voor de toeschouwers.

Wedstrijden

De wedstrijdcommissie gaat vanaf zaterdag 3 juni aan de slag met de planning. Hierbij houden we rekening met de door jullie opgegeven verhinderdata. Uiterlijk vrijdag 9 juni a.s. ontvangen jullie per e-mail de indeling van het kampioenschap.

Andere clubkampioenschappen

We organiseren natuurlijk niet alleen een Dames Dubbel Clubkampioenschap. We hebben een beetje geschoven ten opzichte van de eerdere aankondiging. Noteer ook alvast de nieuwe data:

  • Heren Dubbel: maandag 10 tot en met zondag 16 juli 2023
  • Mix: maandag 4 tot en met 10 september 2023
  • Dames Enkel + Heren Enkel: maandag 11 september, donderdag 14 september en zaterdag 16 september en zondag 17 september 2023 (niet de gehele week i.v.m. najaarscompetitie en tennislessen)

Informatie voor het aanmelden voor deze categorieën volgt.

Inleg: meedoen aan de clubkampioenschappen kost niets voor onze leden.

Aanmoedigen

Speel je zelf niet mee? Kom wel gezellig de Dames Dubbel teams aanmoedigen onder het genot van een Mexicaans hapje en drankje. Zowel in de avonden als in het weekend.

Wij kijken uit naar dit Dames Dubbel Clubkampioenschap in een nieuwe opzet en met mooie wedstrijden! Jullie ook? Meld je dan nu aan als team!

Met vriendelijke groet van de wedstrijdcommissie,

Willy, Anneke, Karen den B en Michel